Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

enforcers in SEPM can't be seen

Created: 05 Feb 2013 • Updated: 27 Feb 2013 | 3 comments
Jaredirk's picture
This issue has been solved. See solution.

Hi,

The SEPM server can ping the enforcers and I can ping the SEPM server.

We had also configured on the enforcer the ip of the sepm, port and key

Base from the forums, the pre shared key of the enforcer and SEPM should be the same. this should be properly configured, the enforcers will automatically show on the admin>server lists without configuring from the server.. Is this correct?

My problem is, it might be the pre shared key but I don't exactly remember when that key was asked during the SEPM installation.

Since I'm using 12.1 RU2, is there a way to verify the pre shared key and to correct this?

Do I have to change the key in the enforcers?

Do I have to re-install the SEPM?

Thanks

Comments 3 CommentsJump to latest comment

.Brian's picture

Based on this thread, the key should be the same:

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/whe...

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

SOLUTION
Jaredirk's picture

where can I find the pre-shared key in 12.1 ru2/

Jaredirk's picture

both sepm and enforcer have the same pre shared key as checked in the forums.

the shared key if I'm correct is:

spm ip 10.16.1.100 http 8014 group ABC key 123456

but in this procedure they put a group,

in my case we only did this:

spm ip 10.16.1.100 http 8014 key 123456

did i do it right?