Video Screencast Help

Enterprise Vault not recording emails sent to distribution groups

Created: 15 Mar 2013 • Updated: 01 May 2013 | 6 comments
This issue has been solved. See solution.

I have noticed that Emails sent to distribution groups are not recorded in anyone's vault store. We are running Enterprise Vault 10.0.1

Is there a setting that I can change so this would occur?

Thanks
Aaron

Operating Systems:

Comments 6 CommentsJump to latest comment

AndrewB's picture

hi aaron, no this is not expected behaviour. are you talking about journaling or mailbox archiving?

Andy Becker | Authorized Symantec Consultant | Trace3 | Symantec National Partner | www.trace3.com

TonySterling's picture

If journaling, take a look in the journal mailbox at the Failed to expand DL folder. The VSA might not have permissions to expand it.

John Santana's picture

So what is the best practice to assign the AD role for the EV service Account ?

Kind regards,

John Santana
IT Professional

--------------------------------------------------

Please be nice to me as I'm newbie in this forum.

Rob.Wilcox's picture

is it possible to describe a little more about what is happening?

 

If I send an email to Joe, and DLtest...  when the mail is archived in Joe's mailbox, what happens?  Is it just never archived?  Is it archived but doesn't contain the DLTest recipient?

 

Are there errors in the EV server event log about expansion of distribution lists?

SOLUTION
RahulG's picture

Make sure expand distribution list is set to ON in the policy

Refer http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO31471

If running exchange 2010 additional configuration would be needed

refer http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH154813