Video Screencast Help

Enterprise vault Report configuration error

Created: 19 Jun 2013 • Updated: 25 Jul 2013 | 2 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi

I am trying to configuring reporting on EV server. My sql server has installed on the same server.

When I trying to run the Enterprise vault Report configuration I got the error message that ''Error: Exception occured while deploying reports.Failed to deploy reports check report server url ''

I can able to open Report Server URL.

I have attached evdeployreports.log file.

Operating Systems:

Comments 2 CommentsJump to latest comment

TonySterling's picture

I see a few exceptions in the log:

Error:Failed to get the MSRS Version from Instance Name:
Exception occured occured while calling ListChildren: 

I think you will want to work through this:

Troubleshooting Enterprise Vault Reporting
padding: 1px;padding-bottom: 3px ;font: 12px Arial; text-align: left;">Article:TECH51288 padding: 1px;font: 12px Arial; text-align: left;"> |  padding: 0px;font: 12px Arial; text-align: left;">Created: 2007-01-16 padding: 1px;font: 12px Arial; text-align: left;"> |  padding: 1px;font: 12px Arial; text-align: left;">Updated: 2013-01-18 padding: 1px;font: 12px Arial; text-align: left;"> |  padding: 1px;font: 12px Arial; text-align: left;">Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH51288

See if that will help you resolve the errors.

SOLUTION
GabeV's picture

Looking at the log, seems to be that the configuration tool is trying to read a setting from the report server:

[2013/06/18 11:05:36:369] Entered IsRSInSharePointIntgMode()
[2013/06/18 11:05:58:474] Exception occured occured while calling ListChildren:   at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall)
   at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
   at ReportingService2005_Proxy.ReportingService2005.ListChildren(String Item, Boolean Recursive)
   at Symantec.EnterpriseVault.Reporting.AppClass.IsRSInSharePointIntgMode(String rsURL)
[2013/06/18 11:05:58:474] Leaving IsRSInSharePointIntgMode()

I would check the MSRS config file to confirm that you have the right settings under the web server path. This MSFT link might help:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb63044...

“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”–Winston Churchill