Video Screencast Help

Error 1935 on Windows7 Client Install

Created: 21 Jun 2010 • Updated: 25 Jul 2010 | 16 comments
This issue has been solved. See solution.

Hello
I receive the following error when I try to install the 11.0.5002 Client Version on Windows 7 32Bits computer.
Here the message: error 1935 an error occurred during the installation of assembly component
I attach a picture with the complete details of the errors.

Please let me know How can I fix this Thanks

Discussion Filed Under:

Comments 16 CommentsJump to latest comment

Moin_Sobhan's picture

http://service1.symantec.com/SUPPORT/ent-security....

- Possible MSI is broken
- Have you tried to create a new package?

How to fix some 1935 errors with HRESULT 0x80070005 (access denied) when installing the .NET Framework
http://blogs.msdn.com/astebner/archive/2005/08/16/...

Troubleshooting 1935 and 2908 errors during installation
http://blogs.msdn.com/astebner/archive/2004/11/10/...

Tricks for deciphering HRESULTs not listed in my previous 1935 error article
http://blogs.msdn.com/astebner/archive/2005/07/18/...

HEMANPR's picture

I try also with the 11.0.4002 client package. The installation its almost complete when I receive this error.

Please MARK AS SOLUTION If my Post Help You. I use the following Symantec Products: Veritas Netbackup 7.5 On Windows Enterprise 2003 SP2 - / - Symantec EndPoint 12.1.100.157 RU1 On Windows Standard 2003 SP2 - / - Symantec&nb

Mugged's picture

Try this as well when you are at it,

Error 1935 while installing Symantec Endpoint Protection on a Windows Vista /Windows7 computer
 

http://service1.symantec.com/SUPPORT/ent-security.nsf/docid/2008022304581248

 

Cheers,
Mugged.

HEMANPR's picture

I try this before but Dont work.

Please MARK AS SOLUTION If my Post Help You. I use the following Symantec Products: Veritas Netbackup 7.5 On Windows Enterprise 2003 SP2 - / - Symantec EndPoint 12.1.100.157 RU1 On Windows Standard 2003 SP2 - / - Symantec&nb

Mudit Kumar's picture

Are you able to install any other program/setup?

Thanks & Regards,
Mudit Kumar
 

HEMANPR's picture

Yes, Its just with EndPoint Client

Please MARK AS SOLUTION If my Post Help You. I use the following Symantec Products: Veritas Netbackup 7.5 On Windows Enterprise 2003 SP2 - / - Symantec EndPoint 12.1.100.157 RU1 On Windows Standard 2003 SP2 - / - Symantec&nb

HEMANPR's picture

Any other option for try to fix this issue?
Thanks

Please MARK AS SOLUTION If my Post Help You. I use the following Symantec Products: Veritas Netbackup 7.5 On Windows Enterprise 2003 SP2 - / - Symantec EndPoint 12.1.100.157 RU1 On Windows Standard 2003 SP2 - / - Symantec&nb

Rafeeq's picture

tried mugged options? he seems to be correct.
Upgrade the service packs and then run the install.

AravindKM's picture

In Windows 7 you have to use RU5(11.0.5) or above for installing.You can download latest version (Ru 6) from https://fileconnect.symantec.com using your product sl. no.Try with that once...

Please don't forget to mark your thread solved with whatever answer helped you : ) Thanks & Regards Aravind

HEMANPR's picture

We are using the 11.0.5 Client Package for Windows 7 Computers

Please MARK AS SOLUTION If my Post Help You. I use the following Symantec Products: Veritas Netbackup 7.5 On Windows Enterprise 2003 SP2 - / - Symantec EndPoint 12.1.100.157 RU1 On Windows Standard 2003 SP2 - / - Symantec&nb

Rafeeq's picture

wht is the version of .net you have installed on this machine?

HEMANPR's picture

The default incluided on Windows 7 Enterprise. I try Updates but is Up to day.

Please MARK AS SOLUTION If my Post Help You. I use the following Symantec Products: Veritas Netbackup 7.5 On Windows Enterprise 2003 SP2 - / - Symantec EndPoint 12.1.100.157 RU1 On Windows Standard 2003 SP2 - / - Symantec&nb

HEMANPR's picture

Any Help about this?

Please MARK AS SOLUTION If my Post Help You. I use the following Symantec Products: Veritas Netbackup 7.5 On Windows Enterprise 2003 SP2 - / - Symantec EndPoint 12.1.100.157 RU1 On Windows Standard 2003 SP2 - / - Symantec&nb

AravindKM's picture

Can you try for installing it again after uninstalling .net.....

Please don't forget to mark your thread solved with whatever answer helped you : ) Thanks & Regards Aravind

sandra.g's picture

Can you upload your installation log as a file attachment (%temp%\sep_inst.log)?  Also, is it possible to try the newest build, RU6a?  Has the same client install package been used to successfully install other similar computers?

sandra

Symantec, Information Developer
Installation, Migration, Deployment and Patching
User Protection & Productivity, Endpoint Protection

Don't forget to mark your thread as 'solved' with the answer that best help

HEMANPR's picture

People
1. I logon with a domain admin account on the Windows 7 pc.
2. I delete all the Symantec folders on C: (Program Files, App Data, Program Data, Common Files)
3. I just select in Windows Turn On and Off Option all the option inside of the .Net options
4. Install the 11.0.5002 version on Windows 7 and everything its running perfect.

Thanks everyones for your time.
 

Please MARK AS SOLUTION If my Post Help You. I use the following Symantec Products: Veritas Netbackup 7.5 On Windows Enterprise 2003 SP2 - / - Symantec EndPoint 12.1.100.157 RU1 On Windows Standard 2003 SP2 - / - Symantec&nb

SOLUTION