Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Error trying to restore

Created: 15 Feb 2013 | 3 comments

I am trying to restore a single file from BE3600 disk (55KB) .  After running from a while it gives error E00084EC. Restore to another location still doesn't help.   Does this indicate a bad 3600 Appliance.  (Only 20% of space is used).

Next attempted top restore from Tape (VM w/GRT).  Ran for 3 hours and ran out of space to restore.  Does this mean the BE needs to restore an entire VM (750GB) to recover a single 55K file ???

Comments 3 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

Hi,

If using GRT then it would stage the entire VM to disk first before restoring a file...check the Admin Guide to see where to change the temporary staging location (default should be C:\Temp).

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

TBarstow's picture

Checked that out.  The C:\Temp is the default, but since Symantec only provides a 73G drive (and it has the OS already installed), it virtually useless for this.  I was able to use the D:\Temp and get it to reinstall fromTape.  So, immediate issue is over.

However, the restore from disk is still a problem.  I keep getting  E00084EC anytime I try to restore anything from the applicance.

rbiddle's picture

Did you ever figure out the disk restore issue?

I have run into the same two issues, I am changing C:\temp to D:\temp now - thanks for the assist on that one.

Still having the Final error: 0xe000848c - Unable to attach to a resource when restoring from dedupe disk though.