Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Error while installing workflow.

Created: 19 May 2014 • Updated: 19 May 2014 | 2 comments
ronak8590's picture

Hi,

I am facing some  issues while installing the workflow solution 7.5. All the connection settings, server settings and database settings are successful, but at the end of installation error occurs as The Workflow silent installed failed . Please view logs for details.

In Logs the error is shown as below:

Symantec Workflow Solution Setup started at 5/19/2014 5:39:35 PM
Check parameters file: C:\Users\altirisadmin\AppData\Local\Temp\__Symantec_Workflow_Setup\input.xml
Load up parameters file: C:\Users\altirisadmin\AppData\Local\Temp\__Symantec_Workflow_Setup\input.xml
Getting current database version..
Error getting current database version: Cannot open database "ProcessManager" requested by the login. The login failed.
Login failed for user 'altirisadmin'.
Connection to database succeeded at mumchndrsql02

Installing Workflow Server..
Execute: C:\Users\altirisadmin\AppData\Local\Temp\__Symantec_Workflow_Setup\Symantec.Workflow.Server.Setup.exe  /S "/WEBPATH=1" "/BASEURL=http://mumchnstest04" "/NOSHORTCUTS=False" "/ICONSGROUP=Symantec\Workflow" "/RUNTASKTRAYAPP=False" "/INSTALLFRAMEWORK=True" /D=C:\Program Files\Symantec\Workflow
Checking Server Extensions service running
System.ServiceProcess.TimeoutException: Time out has expired and the operation has not been completed.
   at System.ServiceProcess.ServiceController.WaitForStatus(ServiceControllerStatus desiredStatus, TimeSpan timeout)
   at Symantec.Workflow.Installer.Core.ServerExtensionsHelper.Check(Boolean fatal, Boolean start)
   at Symantec.Workflow.Installer.ServerRoles.WorkflowServerRole.Run()
   at Symantec.Workflow.Installer.InstallerManager.Run()
Installation Failed.

Kindly help me out for this.

Thank You

Operating Systems:

Comments 2 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

...moved to the correct forum!

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

reecardo's picture

Are you running a silent install against an SMP? Just curious... the silent install of WF at the end of the SMP insttall should not attenpt to deliver PM, just Core... which is why the error is curious (PM install should be skipped). The error looks like a login failure for the DB user.