Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Error while restoring the database, SEP 12.1

Created: 15 May 2012 • Updated: 15 May 2012 | 5 comments

Hi,

I am trying to restore a the previous database of my SEPM 12.1 setup, but while running the restore wizard it is saying that "one or more server is still connected to that database and to stop the SEPM server and Web server services"

Even when I stopped those services I am still getting the same error (check screenshot), I have even restarted the system.

Let me know what am I missing.

Thanks

Comments 5 CommentsJump to latest comment

pete_4u2002's picture

can you try restarting the embedded service and try restore?

Mahendra Patel's picture

Did already, I restarted the whole server, even then its not happening

pete_4u2002's picture

i think i got to know why you receiving the message, i believe you do not have the backup file , can you check if it is present under

"Program Files\Symantec\Symantec Endpoint Protection Manager\data\backup". If there is no backup file you will see that message.

Mahendra Patel's picture

Hi checked already, backup file is present, (check screenshot)

backup file.JPG
Mohan Babu's picture

Check for semsrv.exe are running if so end the processes and go with Resttore wizard 

Run the Restore wizard as administrator

Mohan Babu

moglie20@gmail.com

+91 9884382160

Your satisfaction is very important to us.If you find above information helpful or it has resolved your issue...please mark it accordingly :)