Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

EV 10.0.0; Enterprise Vault OWA Extensions; Event-ID: 0: unhandled exception

Created: 24 Dec 2012 • Updated: 24 Jan 2013 | 1 comment
This issue has been solved. See solution.

Hello,

I am running EV 10.0.0.1316 with Exchange 14.02. I see the following error in the event log on the CAS servers.

Log Name              Application
Source                   Enterprise Vault OWA Extensions
Event ID:                0

An unhandled exception was caught:

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

   at Symantec.EnterpriseVault.Owa.ResponseFilters.Premium.Folder.ProcessSP1()

   at Symantec.EnterpriseVault.Owa.ResponseFilters.ResponseFilterBase.Close()

I found this http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH176975 which sounds like my issue until I look closer and notice that it is talking about indexing errors. I also fund this https://www-secure.symantec.com/connect/forums/ev-902-enterprise-vault-owa-extensions-event-id-0-unhandled-exception in the forum again sounding like my issue but referring to an older version of EV. However, I don’t quite see the relationship in the solution.

Any help in the right direction is greatly appreciated.

Comments 1 CommentJump to latest comment

AndrewB's picture

this is the exact issue you're seeing and has been resolved in EV 10 SP1:

Enterprise Vault (EV) Outlook Web App (OWA) 2010 extensions: The option to archive or restore may be missing from right-click menus

Article:TECH166588  |  Created: 2011-08-05  |  Updated: 2012-04-05  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH166588

 

Andy Becker | Authorized Symantec Consultant | Trace3 | Symantec National Partner | www.trace3.com

SOLUTION