Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

EV 10.0.2 outlook add in

Created: 06 Dec 2012 • Updated: 02 Mar 2013 | 9 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi!

We have upgraded to Enterprise vault 10.0.2 and also installed the outlook add in 10.0.2 on our clients.

most of the clients running Win XP and outlook 2003 and that works good as far as I know.

Some are running Win XP and Outlook 2010 and they cant open archived items. Works from OWA.

Also  have some Win7 Outlook 2010 that cant open archived items.

I can open archived items from my Win7 outlook 2010 pc.

Tip anyone?

Thanks!

Comments 9 CommentsJump to latest comment

JesusWept3's picture

Do they receive any errors?
When it opens the shortcut there should usually be a grey bar saying the item failed to load and when you click it, it gives the error dialog as to why it couldn't open

But yeah, really need more detail as to what's actually going on and would probably be best getting a client trace

Chau Tran's picture

Hi,

What version of exchange and have you got Outlook Anywhere enabled on your CAS servers?

Outlook 2007/2010 with exchange 2007/2010 and Outlook Anywhere enabled on the CAS servers, Outlook Anywhere on the clients will get enabled automatically due to Autodiscover and OA policy being forced to client. you can turned it off using GPO and various different ways...however, it's either on or off and configuring for iunternal and extenal users can be tricky...at leats that's what Microsoft support have told me.

Check the Outlook 2010 profile and check the OA configuration on the clients. I have had a few problems with this in the past. From what you are describing it sounds like you have the same issue. I could be wrong.

Could you get the client trace for the ones that are not working?

Hope that helps.

Regards,

Chau Tran

ASC, STS, SCS and MCITP

Chau Tran's picture

BTW, if you turn off OA on the clients manually (with Outlook 2007/2010) it will turn itself back on when you restart outlook or when the next OA policy get pushed to the client (i think every 15 minutes)...painful!!! :-)

Regards,

Chau Tran

ASC, STS, SCS and MCITP

Krister's picture

Done a clienttrace. see attached txt

At a first glance I cant see any error...but

AttachmentSize
ev_client_log_20121206134520.txt 227.1 KB
JesusWept3's picture

First indication is this right here:

06/12/2012 12:45:20.337[5036][H]: A setting on computer that controls the size of Outlook data files may affect the operation of the Enterprise Vault Outlook Add-In. Unable to exempt PST's from PSTDisableGrow, make sure that 'PSTDisableGrowAllowAuthenticodeOverrides' registry key has been set properly.

Chau Tran's picture

To add to Alex's comments above, you also get the following from your client trace:

06/12/2012 12:45:31.311[5036][H]: CShortcutItem::Display...Return Last Failed error: 0x80070005
06/12/2012 12:45:31.311[5036][L]: ~CShortcutItem::Display: 0x80070005

Which is also explained here:

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH156088

Which is back to Alex's point above.

Hope this helps.

Regards,

Chau Tran

ASC, STS, SCS and MCITP

Krister's picture

Hi!

Thanks for all help!

this pstdiablegrow, what does that corspond to in gpo for office 2010?

We have disabled the use of pst in gpo but I have now open it again

see attachment

But it dosent seems to help

AttachmentSize
Dok3.doc 167.5 KB
JesusWept3's picture

I believe its the one directly above it "Prevent Users From Adding New Content to PST Files"

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH140215

SOLUTION