Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

EV OWA Web.config Issue

Created: 30 Oct 2012 | 4 comments

Hello,
We got this problem since we have updated our Exchange server 2007 sp3 rollup 
6. Now  i have updated  all CAS Server Exchange 2007 with  EV plugin 
10.0.1316 but still  all Vault clients ( outlook2010 +  XP and 7) don’t works.
 

Test module Result
Loading environment Failed Tool failed to load all the environment successfully.
CheckVirtualDirectories Failed Configuration information needs attention.
PopulateWebDAVSettings The test was aborted because the environment could not be loaded.
CheckConstrainedDelegation Failed Configuration information needs attention

Colud you help me
TR
 

Comments 4 CommentsJump to latest comment

Chau Tran's picture

Just to clarify, how would the EV OWA extensions affect users using Outlook on the client machines? EV OWA and Outlook do not relate to each other, EV OWA would only affect users access their vault using Exchange OWA. If you have users having issues with Outlook client then it wouldn't be related to the EV OWA exteionson on the exchange CAS servers. You would need to check the user's outlook client add-in and various other basic troubleshooting.

Back to the EV OWA issue, did you say you installed the EV plugin on the CAS servesr? Do you mean you reinstalled the EV OWA extensions for exchange 2007 on your CAS servers? You need to clarify exactly what you have installed on your CAS servers and what is status of your web.config on your CAS servers. Was EV OWA working before the exchange updates? If it did then you need to check the backed up web.config.

Regards,

Chau Tran

ASC, STS, SCS and MCITP

RahulG's picture

To perform enterprise vault functionality within outlook you need to install Ev outlook add-in on the client machine. Only when you have a user enable for archiving and oultook add-in install user can see the Ev icon in the tool bar and he can perform enterprise vault related task like store in vault , restore from vault , Ev serach and archive explorer etc. 

As suggested by Chau, installing OWA extension on the Cas server would allow you to see the EV option when accessing emails via OWA.At the moment the details you have posted is from the EVORT, you may refer the following document to troubleshoot. http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH154553

steve_ev's picture

Do you mean your clients are using Outlook Anywhere (RPC over HTTP) and unable to retrieve archived items? 

If so what errors do you get on the client (please can you screenshot) and also perform a client trace and upload both.

How to perform a client trace for EV within Outlook....
http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH38096

TypoProne's picture

Hey there. 

Seems like you may have resolved this issue since there are no updates. Can you please let us know how and mark the appropaitate posting (even if it is your own) as the solution? This helps others know what solved your issue (in case they are having a similiar issue) and this also prevents people who are tryint to help from reviewing issues where no assistance is needed. 

Many thanks.