Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Exchange 2010 & Credentials on Information Store

Created: 05 Dec 2012 • Updated: 05 Dec 2012 | 6 comments
This issue has been solved. See solution.

I am trying to backup our Exchange 2010 Server.

Somehow while testing the credentials the test fails on the Information Store at the Mailbox Database.

The test on the Public Folder Database is working.

Comments 6 CommentsJump to latest comment

Backup_Exec's picture

Hi

What happen if you run the job does that fails too

Ensure BE 2012 is fully patched up with all updates with sp1a and other updates using live update

If this is exchange DAG ensure remote is installed and updated too on all mailbox node and CAS node of DAG

Finally ensure the account used to backup exchange DAG is part of organization management group and exchange serve group

http://www.symantec.com/docs/HOWTO24128

Hope that helps

Thanks

Sameer

Don't forget to give a "Thumbs Up" or Mark as "Solution" if someones advice has helped you.

SOLUTION
xadox's picture

The job fails, too.

In what groups do I have to put the user in? I have put him into "Organisation Management", what else.

Backup_Exec's picture

Hi

Ensure that account is part of domain admin ,administrators and exchange servers group when you type exchange server press search and you would get it

What error job is failing with

Thanks

Sameer

Don't forget to give a "Thumbs Up" or Mark as "Solution" if someones advice has helped you.

ZeRoC00L's picture

Did you restart the BE services after adding to "Organisation Management" ?

Also check:

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH184449

 

The Backup Exec account for Exchange should be set as the following:

1. The account must be an Exchange Full Administrator (Exchange 2003), Exchange Organization Administrator (Exchange 2007), and Organization Management (Exchange 2010) at the top level of Exchange.

2. The account must be either a Domain Administrator (Recommended, ensure that Domain Admins is a member of the Local Administrator's group on the Exchange Server) or a Local Administrator on the Exchange Server.

3. The account must have an active mailbox on the Exchange Server.

4. The account must have received an e-mail via the mailbox.

5. The account must have sent an e-mail via the mailbox.

6. The account must be named so that it is unique within 5 characters. (Refer to the TechNote below for steps to test this).

7. The account must be visible to the Global Address List, not hidden.

8. Make sure the default system logon account of Backup Exec and Backup Exec Service Account are the same.

How to confirm that an Exchange mailbox name is unique within the Exchange organization when configuring Backup Exec to back up Exchange mailboxes

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH24691

If this response answers your concern, please mark it as a "solution"

Backup_Exec's picture

Hi

Good add that as said by me earlier and then try doing backup again ,should work fine

Thanks

Sameer

Don't forget to give a "Thumbs Up" or Mark as "Solution" if someones advice has helped you.