Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Exchange backups run once (and that's it) after reboot

Created: 27 Nov 2012 • Updated: 14 Feb 2013 | 2 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi,

So I'm having the issue that seems to be well-documented here (http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH125176) in which the Exchange backup fails due to some VSS problem.  I checked out the Microsoft KB article (http://support.microsoft.com/kb/930800) which suggests dismounting the store or rebooting every time this happens. 

As I troll the forums, it looks like most people have this error every once in a while, and so a reboot or dismount/mount of the database is no big deal.  However, I have this error EVERY time Exchange backups run.  So that would mean setting up some kind of script to unmount/dismount the databases (or reboot the server) every night. 

Does anybody have any other workarounds or solutions to recommend?  I am all ears and would really appreciate it!

Thanks,

Brian

Comments 2 CommentsJump to latest comment

Donald Eady's picture

VSS writer failure is a microsoft issue more so than a B.E. issue. Though Backup Exec uses Microsoft writers for the snap when backing up databases, the writers themselves are managed and troubleshot by/with Windows/Microsoft

I hope this posting was helpful

  

SOLUTION