Video Screencast Help

Exchange mailbox archiving reports - no reports written

Created: 30 Apr 2013 • Updated: 02 May 2013 | 4 comments
This issue has been solved. See solution.

Hello.

 

We are running for EV Servers on Windows2008R2 with EV 9.0.2 and archiving MSExchangeMailboxes (2003,2007and 2010)

For whatever reason, one of the server is not writing an daily "MovedItemsUpdateSummary" file under c:\program filesX86\enterprise vault\reports.
 This was created regulary in the past, but then stops.

The archiving task itself is running and emails are archived (verified by checking "New items awaiting backup or replication").

The article http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO79535 explains how to set the value of "reports to keep" in the exchange archiving taks via the administration console, but (sorry to say) I can't find the reporting tab in the exchange archiving task properties. Just  "general", settings", "schedule", synchronization", "Log On" and "Targets".

Thanks for any suggestion in advance.

 

SK

 

 

 

Operating Systems:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

TonySterling's picture

The technote you referenced is for EV 10, not EV9 so don't worry about not finding the setting. smiley

Do you still have update moved items enabled?  Look on the Exchange Mailbox Policy moved items tab.

SOLUTION
SutterKane's picture

Hello + thanks for the replies.

 

Ok, the setting is for EV 10. blush Sorry for overlooking this.

 

We just have one Exchange policy and the setting "Update moved items" is enabled. However, the daily check if archiving took place during the last night is to check the "Exchange mailbox Archiving" Directory for new logfiles starting with "MovedItemsUpdateSummary...." and then I check for the timestamp and size of the file (see attachment).

This files are generated daily as expected, just not on the first of our 4 EV Servers.

Thanks for your replies,

 

SK

 

 

 

 

 

 

 

screenshot.1010.jpg