Video Screencast Help

Failed in Exchange backup

Created: 13 Mar 2010 • Updated: 20 Sep 2010 | 2 comments
Hi Experts;
 
While we backup the exchange server the job failed with this error: lack of connectivity detected between media server and master server.
 
Could you please give a help.

Comments 2 CommentsJump to latest comment

Marianne's picture

Welcome to this forum. I certainly hope that felllow list members will be able to assist with your problems.
Just a hint or two:
There are always extremely useful links under 'featured discussions' at the top of the page. These featured discussions are placed there when certain questions/problems pop up repeatedly. A handy link that's currently there: Important things to address when starting new threads!
A lot of problems are based on specific versions of NBU and version of O/S and advise given is then specific to the information supplied.

A bit more information of your setup will certainly help us to help you:
Is the Exchange server also the media server doing the backup?
Has this worked before or is this a new setup?
Does this have anything to do with your other post about removing a media server?

The error message that you are seeing seems to be master/media server comms related and not Exchange related.
So, as a start - we need info about your master and media server.

Supporting Storage Foundation and VCS on Unix and Windows as well as NetBackup on Unix and Windows
Handy NBU Links

BasigDeGrasia's picture

Thanks alot Marianne van den Berg 2

actually there was afailuer in the storage, and we fix the problem.

 

thanks alot for the assistance.