Video Screencast Help

Getting errors after moving db's to new sql server

Created: 18 Dec 2013 | 2 comments
mias's picture
 
Hey
I get an error that I can not figure out why it happens. ev run as it should but get this every time archiving run.
 
any ideas
 
running on
ev version 8 sp5
SQL Server 2005 Enterprise sp4
 
Error from event view
An error was detected while accessing the Vault Database 'EnterpriseVaultDirectory' (Internal reference: .\ADODataAccess.cpp (CADODataAccess::ExecuteSQLCommand) [lines {1392,1394,1409,1427}] built Oct  6 11:22:46 2010): 
 
Description:  
 
Attempting to grow LOB beyond maximum allowed size of 2,147,483,647 bytes.
 
 
SQL Command: 
 UpdateArchiveFolder
 
 
Additional Microsoft supplied information:
 
Source:       Microsoft OLE DB Provider for SQL Server 
Number:       0x80040e14 
SQL State:    42000 
Native Error: 00007119 
HRESULT 0x80040e14
 
Operating Systems:

Comments 2 CommentsJump to latest comment

JesusWept3's picture

Wow well that's definitely odd, I doubt EV would be trying to pass over even close to 2GB of XML to SQL

Don't suppose you have a collation mismatch?

GabeV's picture

Hi Mias,

This issue could be related to a loop reference in the archive folders structure causing a exponential grow in the transaction log in SQL. I strongly suggest you to open a case with support to assist you further with this issue.

I hope this helps.

“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”–Winston Churchill