Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

HP 8470p Elitebook - Boot Loop after drive encryption

Created: 17 Oct 2012 • Updated: 18 Oct 2012 | 3 comments
This issue has been solved. See solution.

I just ordered and imaged new 8470p Elitebook HP laptops. After WDE the passphrase screen starts to load then fades out and the laptop reboots.  This occurs on all of the laptops of this model that I have encrypted so far.  I am using PGP Desktop version 10.1.0 (build 860) SDK version 4.0

I assume that this is a driver, software version or BIOS setting issue.  Please help!

 

Discussion Filed Under:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

Alex_CST's picture

10.1.0 is quite old, and I am assuming those Elitebooks are pretty brand new.  Can you not get a more up to date version of PGP Desktop?

Please mark posts as solutions if they solve your problem!

http://www.cstl.com

sigmadnsadmin's picture

Alex,

Thanks for your reply.  Updating the PGP Desktop to version 12.2.1 seems to have resolved the issue.

SOLUTION
PGP_Ben's picture

This makes sense, there was a known issue with Sandy Bridge and newer laptop models and PGP WDE 10.1.x builds. We fixed this with 10.1.2 SP2 and subsequent releases (such as 10.2.1 of course) :)

If/when you consider your issue resolved, please click Mark As Solution on the most helpful response.