Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

image

Created: 25 Jun 2012 • Updated: 25 Jun 2012 | 8 comments
This issue has been solved. See solution.

 sudo ./nbstlutil stlilist -image_incomplete -U

Image niks_1361256027 for Lifecycle nik23l is IN_PROCESS

  Copy to niks-hcart2-robot0 of type DUPLICATE is NOT_STARTED

What does this mean?

Comments 8 CommentsJump to latest comment

Nicolai's picture

That netbackup has not begun the duplication process yet. 

From the Netbackup 7.5 SLP best pratice:

Each image is categorized as being either NOT_STARTED or IN_PROCESS. NOT_STARTED means that the duplication job has not yet been queued up for process. IN_PROCESS means that the image is currently included in the process list of a queued or active duplication job. IN_PROCESS images also display the operation which is in process, i.e. which duplication within the hierarchy is queued or active.

http://www.symantec.com/docs/HOWTO73205

Assumption is the mother of all mess ups.

If this post answered your'e qustion -  Please mark as a soloution.

SOLUTION
mph999's picture
It means the duplicate copy if the image niks_1361256027 has not yet been started.
 
It should start at some point, and when finished will show completed.
 
Martin
Regards,  Martin
 
Setting Logs in NetBackup:
http://www.symantec.com/docs/TECH75805
 
NIKHIL2346565959's picture

Image niks_1361256027 for Lifecycle nik23l is NOT_STARTED

  Copy to niks-hcart2-robot0 of type DUPLICATE is NOT_STARTED

What this means when i have both NOT_STARTED

mph999's picture

Exatcly the same as before, except the image hasn't started.

Martin

Regards,  Martin
 
Setting Logs in NetBackup:
http://www.symantec.com/docs/TECH75805
 
NIKHIL2346565959's picture

Yesterday i got below logs.Plz elaborate.

image niks_1340625455 for Lifecycle nik2 is IN_PROCESS

Image niks_1340625879 for Lifecycle nik2l is IN_PROCESS

Image niks_1340626027 for Lifecycle nik2 is IN_PROCESS

why i have not copy to line in these logs?

mph999's picture

It shows that the SLP is still running for that image.  However, that backup was on Monday, so maybe it is stuck, or got failed and SLP hasn't causght up for some reason.

Try below, lets see if we can work out what is going on.

If you run nbstlutil list and look for the backupid do you see something like this :

V7.5.0 I womble womble_1340782272 womble 1340782272 womble_slp 0 0 SLP1 1 0 *NULL* 0  00000000-0000-0000-0000-000000000000 0 0 1340782272
 
Or this 
 
V7.5.0 I womble womble_1340782272 womble 1340782272 womble_slp 0 0 SLP1 1 0 *NULL* 0  00000000-0000-0000-0000-000000000000 0 0 1340782272
V7.5.0 C womble womble_1340782272 1 2147483647 1341387072 *NULL* 3 34 0 0 0 *NULL* 2147483647 1340782285 2147483647 0 0 0 1 0
 
Or this ?
 
V7.5.0 I womble womble_1340782272 womble 1340782272 womble_slp 0 0 SLP1 1 0 *NULL* 0  00000000-0000-0000-0000-000000000000 0 0 1340782272
V7.5.0 C womble womble_1340782272 1 2147483647 1341387072 *NULL* 3 34 0 0 0 *NULL* 2147483647 1340782285 2147483647 0 0 0 1 0
V7.5.0 F womble womble_1340782272 1 1 0 @aaaah womble *NULL* 0 6 1 32768 0 @aaaah *NULL* 1;AdvancedDisk;womble;Advance_DiskPool_sp3;/sp3;0
 
Depending of how the SLP is set up (eg Fixed or Capacity) and depending when you run nbstlutil will depend on exactly what you see.
 
Also, what does this show 
 
bpimagelist -backupid niks_1340625455
 

martin

Regards,  Martin
 
Setting Logs in NetBackup:
http://www.symantec.com/docs/TECH75805
 
mph999's picture

Can you start this new question as a new thread - you already have marked the solution to the question you asked - this is a new question.

I will copy my answer across when you do that - thanks.

Regards,  Martin
 
Setting Logs in NetBackup:
http://www.symantec.com/docs/TECH75805
 
NIKHIL2346565959's picture

It means the duplicate copy if the image niks_1361256027 has not yet been started.

and

It shows that the SLP is still running for that image.

Whats the difference?