Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Importing SAS drivers to existing Image

Created: 16 Apr 2008 • Updated: 21 May 2010 | 2 comments

Hi there, I'm looking for some help.

I have a build image which works great but one of our offices has recently purchased some HP xw8600 Workstations. Unfortunately they require a SAS driver. I have edited my image and added the SAS drivers to my drivers folder (it only contains mass storage drivers) and edited my sysprep file to point to the new folder. Unfortunately this fails to load driver therefore drives not recognised and img fails to rdeploy.

does anyone have any ideas where I'm going wrong?

Thanks in advance

Discussion Filed Under:

Comments 2 CommentsJump to latest comment

dfnkt_'s picture

Harry, what does your sysprep.inf look like? In the
[Unattended] section you might make sure you have
"DriverSigningPolicy=Ignore". This will go ahead and install drivers without a WHQL signature. You may also try adding "UpdateInstalledDrivers=Yes" to force Windows to search for new drivers after mini-setup.

If you want to read on these commands and others further you can visit:
http://technet2.microsoft.com/windowsserver/en/lib...

Hope this helps!

savnhga's picture

Don't forget to load those drivers in your WinPE bootup...

Article ID: 19067

How do I add mass storage drivers to the WinPE pre-boot OS files for use in Boot Disk Creator?

https://kb.altiris.com/display/1/index.asp?c=&cpc=...

Thanks,

Chris Bashlor