Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Incremental backups of DFSR shares always back up everything

Created: 22 Oct 2012 | 6 comments

Hi,

 

when I run cumulative incremental backups of servers with DFSR resources, the DFSR resources are always backed up in full. I noticed there was a bug regarding this  in 7.5.0.1, so I upgraded to 7.5.0.4, which was supposed to fix this. Unfortunately, the problem still exists. Any ideas?

Additionally, when opening a support call for tis issue, the last step of the form (step 2 -> step 3) leads to a 404 page, maybe someone should look into that.

Comments 6 CommentsJump to latest comment

Nicolai's picture

This is because you have TIR (True Image Restore) enabled in the policy. Uncheck TIR in the policy

http://www.symantec.com/docs/TECH139878

Assumption is the mother of all mess ups.

If this post answered your'e qustion -  Please mark as a soloution.

Thorsten Jens's picture

Hello Nikolai,
I'm sorry but I have neither TIR in the policy nor the affected version you referenced (6.5.6).

Marianne's picture

I agree - according to 7.5.0.4 Release Notes, eTrack 2776057 is supposed to be fixed.

We can unfortunately no assist with your call logging issue, but maybe we can provide advice to some extent...
How are you logging the call? Using MySupport/MySymantec?
If so, and it still fails, you may want to log a call telephonically: https://www.symantec.com/support/techsupp_contact_phone.jsp

 

Supporting Storage Foundation and VCS on Unix and Windows as well as NetBackup on Unix and Windows
Handy NBU Links

Thorsten Jens's picture

I tried MySymantec, that led to the 404. I somehow came across a Symnatec page that advised me to write to customersupport@symantec.com, but that email came back undeliverable. I tried calling, but noone picked up the phone.

I just tried MySymantec again, and it went through this time. Let's see what they have to say.

Mark_Solutions's picture

Just a double check ... have you run a successful full backup prior to running the incremental ones since you patched to 7.5.0.4 - and also that you have patched Master, Media and Clients.

Thanks

Authorised Symantec Consultant

Don't forget to "Mark as Solution" if someones advice has solved your issue - and please bring back the Thumbs Up!!.

Thorsten Jens's picture

Yes, full backups were run after the patches. Clients, Media and Master servers have been patched.