Video Screencast Help

Install failed: 'Symantec_pcA_AutoStart_Host.msi'

Created: 18 May 2013 • Updated: 20 May 2013 | 3 comments
This issue has been solved. See solution.

 

 

I was deploying the pcanywere but today i have check and not found pcanywhere in system. then check the log "Install failed: 'Symantec_pcA_AutoStart_Host.msi'" shown error, help to sort out.

 

MSI (c) (C8:2C) [10:31:19:055]: Client-side and UI is none or basic: Running entire install on the server.
MSI (c) (C8:2C) [10:31:22:055]: Failed to grab execution mutex. System error 258.
MSI (c) (C8:2C) [10:31:22:070]: Cloaking enabled.
MSI (c) (C8:2C) [10:31:22:070]: Attempting to enable all disabled priveleges before calling Install on Server
MSI (c) (C8:2C) [10:31:22:086]: Incrementing counter to disable shutdown. Counter after increment: 0
MSI (c) (C8:2C) [10:31:22:102]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied.  Counter after decrement: -1
MSI (c) (C8:2C) [10:31:22:102]: MainEngineThread is returning 1618
=== Verbose logging stopped: 5/15/2013  10:31:22 ===

5/15/2013 10:31:22 AM: Install failed: 'Symantec_pcA_AutoStart_Host.msi'
5/15/2013 10:31:22 AM: End of package

Discussion Filed Under:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

AJ_01's picture

On the time of error other installaton was process, try again. Now the error code not be generate.

ERROR_INSTALL_ALREADY_RUNNING 1618 Another installation is already in progress. Complete that installation before proceeding with this install.

http://www.symantec.com/connect/articles/windows-installer-exit-error-codes-log-files

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/errors-1618-and-1619-when-upgrade-altiris-agent-7-plug-ins

Regard

AJ

SOLUTION