Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Issue Windows Installer always show

Created: 20 Mar 2013 • Updated: 21 Mar 2013 | 10 comments
Barkah MLPT's picture

Hello!

I have an issue with my SEP 11.0 client. After the SEP has complete installed on the client machine, then always show "Preparing Install Symantec" message from Windows installer on the desktop client. How i can fix this problem?

Can you tell me a solution, please! Thanks.

Best Regards,
Barkah

Operating Systems:

Comments 10 CommentsJump to latest comment

Mithun Sanghavi's picture

Hello,

What version of SEP 11.x have you installed?

Does this happen on client machines?

What OS are you running the SEP on?

Could you please provide us a Screenshot of the message?

Mithun Sanghavi
Senior Consultant
MIM | MCSA | MCTS | STS | SSE | SSE+ | ITIL v3

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

Barkah MLPT's picture

Dear Mithun,

SEP 11.0.7000.0, on Windows XP SP3 OS 32bit machine.

Then i've try to reinstall this SEP, with the following steps:

- Uninstall SEP 

- Clean registry and program files of SEP using NoNav2.49

- After reboot system, i'm install SEP again. But, when process installer is running, then show error message cannot install SEP (capture attached).

- Then, i check on services.msc, 2 services of SEP is still active. (capture attached).

Thanks & Regards,
Barkah

error massage_cannot install.JPG SEP services still active.JPG

Best Regards,

Barkah

E-Mail : barkah.mlpt@multipolar.com

Mithun Sanghavi's picture

Hello,

From the Screenshots, we could understand is that there is no Symantec Endpoint Protection services and since it is not able to install the client properly, this issue of repeatative install is occurying.

Check these Articles:

Windows installer is stuck in loop for Installing Symantec Endpoint Protection

http://www.symantec.com/docs/TECH95762

Symantec Endpoint Protection goes into an install loop

http://www.symantec.com/docs/TECH95564

Check this Thread: https://www-secure.symantec.com/connect/forums/symantec-endpoint-install-loop

Hope that helps!!!

Mithun Sanghavi
Senior Consultant
MIM | MCSA | MCTS | STS | SSE | SSE+ | ITIL v3

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

W007's picture

Hello,

Do you have try remove sep client for using Clean wipe tool ?

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

AjinBabu's picture

HI,

Try to use clean wipe utility, let us know the results.

For clean wipe please contact support.

Regards

Ajin

Sachin Sawant's picture

Refer the screen short for remove the error.

<< Tool Removed -  Mithun Sanghavi>>

KalpeshParmar's picture

how many clients have the same problem?

SameerU's picture

Hi

Can you run Cleanwipe tool and install the latest version of SEP 12.1.3

Regards

AjinBabu's picture

HI, 

SEP 11 is a very old version and lots of bugs has been fixed on new versions so upgrade to newer versions and check.

Regards

Ajin

Rafeeq's picture

try this step

Click on Windows Start Button

            In the Run Box type regedit

            Click OK

            Navigate to the following

            HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders\AppData:

            Change the value=%APPDATA%  to value=%USERPROFILE%\AppData\

            Change the value=%APPDATA%  to value=%USERPROFILE%\AppData\Roaming

            Change the value=%USERPROFILE%\AppData\ to value=%APPDATA% 

            Note: Verify the physical folder exists, \Users\[local user]\AppData, before finishing the renaming process.              In addition, verify the value of the other keys located within the AppData folder, they all should be alike.

            Reboot

            Right-Click ‘Run as Administrator’ and run Setup.exe