Video Screencast Help

ITA custom Report don't show indicators

Created: 27 May 2013 • Updated: 27 May 2013 | 2 comments
Sch01's picture

Hi Guys,

 

Just in case you already got the same issue (and have a solution).

 

I'm buiding a new RS report based on PM cube that just give me a compliance status per patch using indicator (red cross for a compliance between 0 and 20%, yellow exclamation mark for 20-80% and green tick for 80-100%).

For this, I include an indicator (base on the compliance result) on a empty column in the Tablix

It's working fine using Microsoft Report builder tool include with ITA:

From RS.JPG

 

from the SMC, under ITA Report folder, I create a new ITA report using this report saved in the Report Server and the report don't show me the indicator state:

SMC using ITA report.JPG

 

and if I use a Web link with the URL of the RS report, the indicator is shown in the SMC just like in RS:

from SMC using WebLnk.JPG

 

Any idea or workaround?

 

Regards.

Operating Systems:

Comments 2 CommentsJump to latest comment

NicoPax's picture

Same issue, and I have also some other issues with this IT Analytics Reports integration in Console, like dropdown list choice not considered.

The workaround is the Web link with the URL in the Report Manager like you've done.

But I would also like a fix for this problem.

dprager's picture

If you can post your SQL Reporting Services .rdl file here, we would be happy to take a look at the code here to see what's going on.