Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Job fails to complete after tape ejects

Created: 17 Jun 2013 • Updated: 18 Jun 2013 | 6 comments
This issue has been solved. See solution.

Good Morning

Every day the last back up I have fails to complete after it has finished and ejects the tape.

I have configured the automatic alerts to respond 1 minute after the alert happens.

I am running BE 2012 and use LTO 4 tapes

Any help will be appreciated

Thanks

anthony

Operating Systems:

Comments 6 CommentsJump to latest comment

Jaydeep S's picture

What is the error on the backup job log. Are there any pending alerts for an overwritable media.

Sush...'s picture

Hello Anthony,
    As you have mentioned that you have set the Alert to respond within 1 minutes, but it may be set to Cancel and the option may be grade out too.

You will have to set the Respond from BEUtility.

Please refer to the following technote:

http://www.symantec.com/docs/TECH160277 : "Respond with" field is grayed out when trying to set up automatic response for Media Remove or Library Insert Alerts

Thanks,
-Sush...

Hope this piece of Information Helps you... and if it does then mark this response as Solution....!!!

SOLUTION
pkh's picture

Looking at your error message, I think your tape is ejected because it is full and another overwritable tape is required.  You should not set an auto-response for the Media Insert Alert.  Otherwise, your job will cancel and you would have to re-run your job.

If you have set an auto-response to the Media Insert Alert, you should remove it.  When you get a Media Insert Alert, you should insert an overwritable tape, reply O.K. to the alert and let the job continue.

Jaydeep S's picture

Additionally, to what pkh says, make sure that you have atleast 1 overwritable/scratch tape so that the job can continue.