Video Screencast Help

Last Configuration Request date incorrect

Created: 24 Jul 2012 • Updated: 25 Jul 2012 | 2 comments
This issue has been solved. See solution.

Long story short... we had to go to a backup of our sql data.  Since then I've noticed that in Manage Computers the dates appear to not be correct. It says that the "Last configuration request" was on 7/2/2012 (the date of the SQL we restored from). I can confirm that the PC is talking to the server and that the PC is getting an update because they get policy updates.

 

I've tried removing the agent and installing the agent again on one PC but that didnt fix it.

 

 

 

Comments 2 CommentsJump to latest comment

mclemson's picture

Use this query to see if current Event data is being written for configuration requests:

 

SELECT vc.Name,
MAX(cr.StartTime) as MaxRequestTime
FROM Evt_NS_Client_Config_Request cr
JOIN vComputer vc ON vc.Guid=cr._ResourceGuid
GROUP BY vc.Name
ORDER BY vc.Name 
 
You could add a WHERE vc.Name='TEST-PC' for your test system if you want to look at a more narrow resut set.  If this query shows a date of 7/2, then new event data is not being written to the database.  Check this KB and confirm that EnableNSEventLog is set to true:
http://www.symantec.com/docs/TECH40691

Mike Clemson, Senior Systems Engineer, ASC
Intuitive Technology Group -- Symantec Platinum Partner
intuitivetech.com

SOLUTION
jasonfo's picture

That KB was the fix for sure. The EnableNSEventLog was set to "false". You all at Intuitive are great. If you ever make it to Plano lunch is on me.