Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Live Update Administrator Downloads but wont Distribute

Created: 11 Nov 2013 • Updated: 11 Nov 2013 | 3 comments
This issue has been solved. See solution.

Our LUA server was turned off for a prolonged period for various reasons, and clients were connecting to the internet instead to get updates. This was fine, this was why we had the internet option available for reasons like this. However, we have now turned on the LUA server again, and it successfully downloads all the updates it has missed (only 8GB worth), but it won't distribute. Event the smallest individual component to distribute, 4MB, sits at 0%. It doesnt error or anything, just sits there.

Other than renaming the server and updating the IP address (I dont want 200+ clients trying to connect to it, only to think they are up to date), nothing has changed, and the IP/name changes have been changed where appropriate.

I am stumped, as the distribution centre connection test works fine, and is set to the default clu-prod location anyway.

Any help with this will be much appreciated.

Thanks,

Simon

Operating Systems:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

GeoGeo's picture

Log out of your LUA and restart both the LUA services. (tomcat)

Log back in and delete the distributuon job and re-create it. Sometimes the LUA gets in a twist and have to rebuild the job when it's been off a while.

Start the distribution job it should now work ok.

Please review ideas and vote there could be something useful :)

https://www-secure.symantec.com/connect/security/ideas

SOLUTION
Hanzl's picture

You legend.

17 minutes and all working, up, running and distributed...

GeoGeo's picture

Glad to help get it all the time :-)

Please review ideas and vote there could be something useful :)

https://www-secure.symantec.com/connect/security/ideas