Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Live update is not working..SEPM 12.1.67.4971

Created: 04 Jan 2013 • Updated: 04 Jan 2013 | 4 comments

Dear Team, I am facing one issue with SEPM liveuupdate: When i am trying to update the SEPM server getting the below mentioned messages.My current Virus definition is given below Windows Definitions Latest from Symantec: 01/03/2013 r32 Latest on Manager: 12/09/2012 r6 Message Getting after running Live update is as follows.. anuary 4, 2013 2:10:21 PM IST: LiveUpdate succeeded. [Site: PINSAV02] [Server: PINSAV02] January 4, 2013 2:10:21 PM IST: LUALL.EXE finished running. [Site: PINSAV02] [Server: PINSAV02] January 4, 2013 2:10:21 PM IST: LUALL.EXE successfully updated the content. Return code = 0. [Site: PINSAV02] [Server: PINSAV02] January 4, 2013 2:10:18 PM IST: No updates found for Symantec Endpoint Protection Win64 12.1 (English). [Site: PINSAV02] [Server: PINSAV02]

Discussion Filed Under:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

Ashish-Sharma's picture

hi,

Can you pass  log.liveupdate logs

The SEPM does not update virus definitions. Liveupdate not working on the Symantec Endpoint Protection Manager 12.1

http://www.symantec.com/docs/TECH183178

https://www-secure.symantec.com/connect/articles/t...

Duplicated Thread:

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/liv...

Thanks In Advance

Ashish Sharma

 

 

SMLatCST's picture

Generally speaking, when the SEPM's LU encounters a problem, it will return some sort of error code.  For it to produce "Return code = 0" seems to suggest that the SEPM thinks it ran correctly.

This is usually down to the SEPM using a proxy to access the Internet, and that proxy (e.g. ISA) is configured to cache web content.  Does this apply to your environment by any chance?  If so, you may want to get test by disabling caching (http://support.microsoft.com/kb/837352)

Mithun Sanghavi's picture

Hello,

I agree. Are you using any proxy on your network??

I would also suggest you to -

1) Restart the server and check if the updates are happening properly.

2) If already restarted, please Migrate the SEPM to the Latest version of SEP 12.1.2015 (RU2)

I am sure this would help you.

3) You could also try these steps in the Article below - 

TECH171060   How to Uninstall and Reinstall LiveUpdate on SEPM 12.1 (Enterprise Edition or Small Business Edition)

TECH181305   Windows LiveUpdate Client for Use with Symantec Endpoint Protection Manager 12.1

Hope that helps!!

Mithun Sanghavi
Senior Consultant
MIM | MCSA | MCTS | STS | SSE | SSE+ | ITIL v3

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.