Video Screencast Help

Lost Media Report

Created: 23 Dec 2012 • Updated: 30 Dec 2012 | 6 comments
This issue has been solved. See solution.

Hello Friends,

Can anyone help me to configure the Lost Media Report?

Would appreciate if I can get a crisp document or PPT explaining how to configure/generate this report or a direct forum interaction all also helps me by providing the screenshot to configure.

Let me know if you need more details.

 

Comments 6 CommentsJump to latest comment

Nicolai's picture

Lost Media Report ???

Can you please clarify ?

Assumption is the mother of all mess ups.

If this post answered your'e qustion -  Please mark as a soloution.

Nagalla's picture

Lost media report generation is very simple..

login to GUI-->Reports--->Vault reports---->Lost media.

select the session id and the number of days. then click on run report..... and can copy that to excel.

you can do the same from the CIL-> vltopmenu

 for more info about this please reffer netbackup 7.5 vault adminguide page  53 and 201

http://www.symantec.com/business/support/index?pag...

 

hope this helps. 

SOLUTION
Mr.Fox Foot's picture

Thank you for the info Nagalla,

The information you had provided above was helpful.

Mr.Fox Foot's picture

Thank you for the info Nagalla,

The information you had provided above was helpful.

Marianne's picture

Please Mark Solution if your question was answered?

Supporting Storage Foundation and VCS on Unix and Windows as well as NetBackup on Unix and Windows
Handy NBU Links

Mr.Fox Foot's picture

Marianne, I have already clicked on " Mark as Solution" but i dont know its not reflecting in the form, Am not sure what i did was correct, can you help me to mark Nagalla comment as solution.