Video Screencast Help

Microsoft Exchange 2010 database backup error status 130

Created: 03 Jun 2013 | 3 comments

Hi All,

We have Microsoft Exchange 2010 database backup setup and running fine for several week. Now the backup always failed, I don't know whether it is related or not, because we had problem on the media server , when this exchange backup running, we had to stop because we need to restart the media server. Then after that the backup always givie me error 130. Is it about VSS, how to fix it?

The file system backup to this server is working fine, only the exchange database backup.

Regards,

Iwan Tamimi

Operating Systems:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

Iwan Tamimi's picture

I am sorry I forgot to tell you the version.

Mastes Server: :

RedHat 6.1

Netbackup Enterprise Server 7.5.0.4

Media Server:

Solaris

Netbackup Enterprise Server 7.5.0.4

Client (Exchange 2010 server)

Windows 2008 R2

Netbackup 7.5.0.4

Marianne's picture

Please post all text in Details tab of failed job.

Also let us know if this is standalone Exchange or DAG and if backup is GRT or not.

Supporting Storage Foundation and VCS on Unix and Windows as well as NetBackup on Unix and Windows
Handy NBU Links

Iwan Tamimi's picture

Marianne,

Thank you for your reply, the backup is not GRT. I could not have access to the Exchange server.

But after a week the Exchange admin said that he resolved the problem by doing the following:

"As the solution stated in this URL, Restart Microsoft Exchange Replication service and Re-try the backup job.

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&pmv=print&impressions=&viewlocale=&id=TECH184095 "

Anyway once again  thank you for you kind attention.

Regards,

Iwan Tamimii