Video Screencast Help

miss match on Virus Count

Created: 26 Dec 2012 • Updated: 27 Dec 2012 | 7 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi ,

Good Day to All

We are using SEP 12.1 RU1 MP 1 on Win 2k8 Ent R2 Server in our environment, having 5000 clients across the Globe.

The Current issue is I have pulled Risk Distribution by Computer over a period of one month  on 20/12/2012 and one client is reported 25000 virus found and on 21/12/2012 I formatted the same system.

After one week (26/12/2012) again I pulled the same report for the last one month and it is showing 50000 virus  and the last virus reported on 19/12/2012.

I am quite surprising that why the count is miss matching, can anyone suggest ?

 

Thanks in Advance

Ajin

Comments 7 CommentsJump to latest comment

Ashish-Sharma's picture

HI,

Did you check what is difference between (19/12/2012 to 26/12/2012) report?

Thanks In Advance

Ashish Sharma

 

 

AjinBabu's picture

Hi Ashish,

Thanks for your response

Yes, I have checked and it shows noting to report.

Ashish-Sharma's picture

hi,

It's happening only one client ?

Thanks In Advance

Ashish Sharma

 

 

AjinBabu's picture

Hi Ashish,

Yes as of now we have noticed one since it having relatively huge no if virus

Ajit Jha's picture

I think either the SEPM is not reportin properly or else SEP is not reporting properly. You can try recommunicating with the SEPM. Also manually clear the report and monitor it. Also try:

Troubleshooting Report Issue:

http://www.symantec.com/business/support/index?pag...

 

Regard's

Ajit Jha

Technical Consultant

ASC & STS

AjinBabu's picture

Hi Ajith

Thanks for the inputs and it is really helpful

 

 

AjinBabu's picture

Hi All,

  • If managed clients are in a different time zone from the management server, and you use the Set specific dates filter option, you may see unexpected results The accuracy of the data and the time on both the client and the management server may be affected.

Since Our client and the SEPM are in different time zone, it is a expected behavior  look in to the following link for details http://www.symantec.com/business/support/index?pag...

SOLUTION