Video Screencast Help

Missing Client In View

Created: 04 Sep 2012 | 4 comments

I am using NBU 7.5.0.1 and OpsCenter 7.5.0.1 with analytics, the NBU is hosted on a RHEL 5.6 server with OC on a Win2003 .

On the OC I have set up several views to manage reporting which have worked very well; however, I have found a small issue with one of my views, I added some more VMWare clients to a policy for one of the departments and when I went to add the clients to the view from the Objects Not In Selected View tab one of the clients is missing, I can see the client backup results in the OC reports and can also select the client if I build a fresh report from the templates and filter by client.

I have tried stopping and restarting the data collection on the master server but this still fails to show the client in the Objects section of the Views.

This is only a small problem but very annoying all the same frown

 

Discussion Filed Under:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

muhanad.daher's picture

I was have the same issue in 7.1.x, but i think same command will help in 7.5

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/opscenter-has-missing-some-clients

Regards,

Muhanad Daher

Senior Data Center Engineer

Kevin Lamb's picture

Thanks for the response, I have tried the SQL method but the client is not listed in the results either.

I have recently upgraded to 7.5.0.4 with both OpsCenter and ViewBuilder but this has still not resolved the issue of the missing client

 

muhanad.daher's picture

can you see all client if run this command "SELECT * FROM domain_client"?

Regards,

Muhanad Daher

Senior Data Center Engineer

Kevin Lamb's picture

Hi Muhanad,

I can see the client when I run the Select statement, still cant see it when I use the View option though

 

Kev