Video Screencast Help

Move archive stuck in "Updating shotcuts"

Created: 06 May 2013 • Updated: 21 Jun 2013 | 7 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi,

When I´m moving archives between our sites from 9.0.2 to 10.0.2 one archive is stuck in "updating shortcuts".

I have run "shortcut processing" on the archive but still the task does not proceed to next step.

I attached a dtrace from the MA task.

Is there a way to fix this?

Regards

 

/Henfo

Operating Systems:

Comments 7 CommentsJump to latest comment

JesusWept3's picture

Any chance of a dtrace of archive task with a run now and shortcut processing only for this user?

Henfo's picture

Hi,

Uploading dtrace of archiving task, when running sc processing of archive.

/Henfo

 

AttachmentSize
DT_AT.zip 4.85 MB
Advisor's picture

In this dtrace log I see following lines:

{CArchivingAgent::ProcessShortcutItem:#13098} run mode does not include shortcut processing so nothing to do

Did you run it in shortcut processing mode while you collected this dtrace log?

 

Henfo's picture

Yes I did:

A Run Now run against selected mailboxes has started.

Exchange Server: SESTEX32

Start time: 06/05/2013 15:35

Run mode: Shortcut processing (0x2)

Run ID: RunNow_20130506_153556

Mailboxes targeted: 1

Task name: Exchange Mailbox Archiving Task for SESTEX32

A Run Now run has ended.

 

Exchange Server: SESTEX32

Start time: 06/05/2013 15:35

Run mode: Shortcut processing (0x2)

Run ID: RunNow_20130506_153556

Mailboxes targeted: 1

Task name: Exchange Mailbox Archiving Task for SESTEX32

/Henfo

Advisor's picture

Yeah I saw that, its strange. Same thread in dtrace says its running in shortcut processing mode and later says its not. You might want to log a support case to investigate this behaviour.

Henfo's picture

Hi,

I logged a support case, I update if we find a solution :)

/Henfo

 

SOLUTION