Video Screencast Help

Move DLO 7.0 Database

Created: 22 Apr 2013 • Updated: 09 May 2013 | 7 comments
This issue has been solved. See solution.

I found an older article with instructions for moving the database, but I did not see any indication on if the DLO Clients would need to be reconfigured to point to the new DB location.  Anyone have any experience with this?

Operating Systems:

Comments 7 CommentsJump to latest comment

Santhosh_Bhanda's picture

Hi,

Can you please confirm whether you are moving your database to the new server or on the same server to a different location?

-Thanks,
 

Santhosh_Bhanda's picture

Hi Bob,

When you are moving to a new server then it need to be notified to clients. Can you please share the document which you are using for moving the database. So that will validate the steps once again to make it work proper.

-Thanks

Santhosh_Bhanda's picture

Hi,

Along with the informtaion theread you also need to modify the registry entries on client side under the following path "Regedit->HKLM->Software->Symantec->Symantec DLO->DB->DBSERVER" to the new DB Server Name.

-Thanks

SOLUTION
Bob Schierholz's picture

So we just moved the database and this solution is not working.  It cannot connect to the database in the new location.

Santhosh_Bhanda's picture

Hi,

Please check whether the instance name in the registry have been modified to the new instance name on the agent machine ""Regedit->HKLM->Software->Symantec->Symantec DLO->DB->DBInstance"

If still issue there delete the .settings folder on the agent machine under path(C:\Users\"UserName"\AppData\Local\Symantec\DLO\.settings) then try to launch the agent.

If not solved attach the screenshot of error you are getting.

-Thanks