Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

NetBackup for Exchange 2010 DAG LastFullBackup blank in EMS

Created: 19 Sep 2012 | 1 comment

I am running NetBackup DataCenter 7.0.1 on a Solaris 10 Master and Media server.

Exchange 2010 SP2 Rollup 4 running on Server 2008 R2.

In the Exchange Management Shell when I query the mailbox databox for backup status I find that the information is not being populated:

[PS] C:\Windows\system32>get-mailboxdatabase DBXX | fl *backup*

BackupInProgress               :
SnapshotLastFullBackup         :
SnapshotLastIncrementalBackup  :
SnapshotLastDifferentialBackup :
SnapshotLastCopyBackup         :
LastFullBackup                 :
LastIncrementalBackup          :
LastDifferentialBackup         :
LastCopyBackup                 :
RetainDeletedItemsUntilBackup  : True

I also find that the RetainDeletedItemsUntilBackup set to true is causing Deleted Items to never be deleted.

Comments 1 CommentJump to latest comment

Mark Newall's picture

Hi stevewms,

You just need to add the -status switch to your command:

PS C:\Users> Get-MailboxDatabase dbxx -status | fl *backup*

BackupInProgress               : False
SnapshotLastFullBackup         : True
SnapshotLastIncrementalBackup  :
SnapshotLastDifferentialBackup : True
SnapshotLastCopyBackup         :
LastFullBackup                 : 05/10/2012 18:01:35
LastIncrementalBackup          :
LastDifferentialBackup         : 08/10/2012 05:08:22
LastCopyBackup                 :
RetainDeletedItemsUntilBackup  : False
 

Regards,

Mark