Video Screencast Help

Netbackup KMS with Error Status 10

Created: 29 Aug 2013 • Updated: 29 Aug 2013 | 3 comments
fairuz821108's picture
This issue has been solved. See solution.

Hi All,

We are implementing the encryption KMS into our environment. We receive error below when run the backup with encryption job. We try to backup same file without encryption but haven't got the issue. We test in our master backup first before implement to other clients. Kindly advice.

 

29/08/2013 6:21:14 PM - granted resource ETM001
29/08/2013 6:21:14 PM - granted resource HP.ULTRIUM5-SCSI.000
29/08/2013 6:21:14 PM - granted resource LTO5
29/08/2013 6:21:14 PM - estimated 0 Kbytes needed
29/08/2013 6:21:14 PM - Info nbjm(pid=3536) started backup (backupid=svrcbjnb01_1377771674) job for client svrcbjnb01, policy Master_Test_Encryption, schedule test on storage unit LTO5
29/08/2013 6:21:15 PM - Info bpbrm(pid=10844) svrcbjnb01 is the host to backup data from     
29/08/2013 6:21:15 PM - Info bpbrm(pid=10844) reading file list from client        
29/08/2013 6:21:15 PM - started process bpbrm (10844)
29/08/2013 6:21:15 PM - connecting
29/08/2013 6:21:16 PM - Info bpbrm(pid=10844) starting bpbkar32 on client         
29/08/2013 6:21:16 PM - Info bpbkar32(pid=10316) Backup started           
29/08/2013 6:21:16 PM - Info bptm(pid=4176) start            
29/08/2013 6:21:16 PM - connected; connect time: 00:00:01
29/08/2013 6:21:17 PM - Info bptm(pid=4176) using 262144 data buffer size        
29/08/2013 6:21:17 PM - Info bptm(pid=4176) setting receive network buffer to 1049600 bytes      
29/08/2013 6:21:17 PM - Info bptm(pid=4176) using 16 data buffers         
29/08/2013 6:21:17 PM - Info bptm(pid=4176) start backup           
29/08/2013 6:21:17 PM - Info bptm(pid=4176) Waiting for mount of media id ETM001 (copy 1) on server svrcbjnb01.
29/08/2013 6:21:17 PM - mounting ETM001
29/08/2013 6:21:29 PM - Error bpbrm(pid=10844) could not send server status message       
29/08/2013 6:21:29 PM - Info bpbkar32(pid=10316) done. status: 10: allocation failed        
29/08/2013 6:21:29 PM - end writing
allocation failed(10)

Operating Systems:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

Nicolai's picture

Netbackup KMS using tape drived based encryption does not need the encryption option in the policy to be checked - uncheck it.

Please consider : 

http://www.symantec.com/docs/TECH67972

and

http://www.symantec.com/docs/TECH127166

Assumption is the mother of all mess ups.

If this post answered your'e qustion -  Please mark as a soloution.

SOLUTION
fairuz821108's picture

Hi Santosh,

Thanks for the technote. Its works!