Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

No Administration Console on new install of 10.5 on Linux

Created: 13 Jul 2010 | 3 comments
KevinSomers's picture

I have performed the install twice, starting from scratch, trying to install Oracle and Enforce on a single VM (for a lab) and both times, when the install completes, there is no Administration Console.  The listener, database, and Vontu services all appear to be running.  HTTPD is not running.

I'm hoping this is something simple that I missed...

Comments 3 CommentsJump to latest comment

Naor Penso's picture

When you say "No administration console", what do you mean? what is the HTTP error? did you use HTTPS like you should?
Other things,
check that all Vontu daemons are alive.
What Linux type and version are you using?

There are a lot of information missing so i cant give you a specific analysis.

Kind Regards,
Naor Penso

For Forum threads, please click "Mark as Solution" if answered.
For all content, please give a thumbs up if you agree with or support the post.
Thanks :)

KevinSomers's picture

I mean I would enter the URL and IE would sit there thrying to open the page and eventually error with a 404.  I've since deleted and reinstalled with the same result.  I was using CentOS 5.5.  I'm not sure how to check if tomcat is operating corerctly.

I'm now trying Windows.

What would be really nice is a document stating the Linux components that should and shouldn't be installed on the base machine.  I've gone through the docs in the ZIP file and I don't see that anywhere for either Linux of Windows.

Kevin

Naor Penso's picture

CentOS is not supported!
The only linux version supported is Red Hat Linux 5.2 32bit

Kind Regards,
Naor Penso

For Forum threads, please click "Mark as Solution" if answered.
For all content, please give a thumbs up if you agree with or support the post.
Thanks :)