Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

non user mailbox issues, does not seem to create archive?

Created: 15 Oct 2013 • Updated: 15 Oct 2013 | 2 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi All,

 

I am trying to setup a non-user mailbox for archiving, so that I can share the archive with some users. I put the AD account for the shared mailbox into the group that all the rest of our users are in that is basically a 'Vault Enabled' group.  I let it run overnight, I checked the reports and got an archiving report that lists the mailbox with 'mailbox state' new. But I am not finding an archive for it in with the rest of the users.

 

I am wondering if I am just missing part of the process here? The only things that seem different about this is that its a shared mailbox instead of a user mailbox, and the ad user for the account is disabled.

 

Any thoughts?

Operating Systems:

Comments 2 CommentsJump to latest comment

TonySterling's picture

Have you enabled the mailbox via the Enable Mailbox Wizard?  Also, as the AD account is disabled you will want to set the registry key to allow them to be archived.

ExcludeDisabledADAccounts

ExcludeDisabledADAccounts

Article:HOWTO32004  |  Created: 2010-09-23  |  Updated: 2012-06-27  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/HOWTO32004

 

SOLUTION
Nate.D's picture

Looks like that may have been the ticket. Thanks Tony! As always, great info :)

If I was helpful in solving your issue please mark my post with a thumbs up or a solution!  Have a great day :)