Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

not able to access intranet site

Created: 24 Jul 2009 • Updated: 21 May 2010 | 12 comments
ajeet kumar's picture
This issue has been solved. See solution.

Client pc have SEP MR4 MP2 AV/AS + NTP, Client pc not able access any intranet websites. while accessing the page symantec pop-up windows
"Application has changed since the last time you opened it, process id: 3028"

In same group client pc can access intranet site.

why sep blocking the websites?

Comments 12 CommentsJump to latest comment

Sumit Bose's picture

Dear Ajeet,

Please check that if MS patches were applyed properly or not.

I faced these problem long back and appling the windows pactes the problem got resolved.

Warm regards,
Sumit Bose

ajeet kumar's picture

Thanks for reply. can you tell me which windows patch is required?

This is windows server 2000 SP4 & internet explorer 6.

SEP blocking iexplore.exe in log.

ajeet kumar's picture

This problem is coming after installation of IE6 SP1

P_K_'s picture

Hi Ajeet

Form your commnets its not clear what do you mean when you say "In same group client pc can access intranet site."

Could you please upload the NTP logs?

MCT MCSE-2012 Symantec Technical Specialist (SCTS)

ajeet kumar's picture

All clients in single group Mycompany. All client can access local websites through IE, but only one pc not able to access local websites.

but now i got solution.

Before SEP installation IE6 was there but after  SEP installation user installed IE 6 SP1.
after that this problem happend.

Today i uninstalled SEP. And again installed SEP without changing any package/polices.
 
Now PC can access local websites.

I think IE6 SP1 must be install before SEP installation.
user telling- so i need every time to uninstall  SEP for any upgradation.

P_K_'s picture

No, There is no  need to uninstall SEP for any upgradation.there would have something else that would have  caused  the issue

MCT MCSE-2012 Symantec Technical Specialist (SCTS)

ajeet kumar's picture

Yes i agree with you, but this issue resolved after re-installation

Vikram Kumar-SAV to SEP's picture

Its not doing anything it was doing what you have told it to do..
You would have set a policy to ASK for application traffic.
So since IE would have upgraded the patch so it was asking you whether you won't to allow this updated iexplore.exe..
You might have clicked no..so it was blocking everything..
IF you would have gone to view application settings and allowed iexplore.exe it would have workied.

Re-installing the Application for this is too much to do... 

Vikram Kumar

Symantec Consultant

The most helpful part of entire Symantec connect is the Search button..do use it.

Ajju's picture

Have you created any firewall rule for learned application?

ajeet kumar's picture

No any firewall rule applied,

Peterpan's picture

Hi, have you created an application and device control policy to block an application?

what is the version of your SEP? try to disable the ntp then try to login to your intranet.

Did You set a proxy on your Internet browser?

:-)

SOLUTION
ajeet kumar's picture

No any poilcy applied to block internet explorer, another connected to same group. SEP MR4 MP2, no any proxy settings configured.