Video Screencast Help

One message causing a lot of errors in the Event Log

Created: 25 Mar 2009 • Updated: 21 May 2010 | 2 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi Everyone,

I am having an issue where I believe that one particular message is generating a lot of errors in the Enterprise Vault and Enterprise Vault Converters event logs.

During the archving task I see a lot of the following in the Enterprise Vault event log:
 

Event Type: Error
Event Source: Enterprise Vault
Event Category: Storage Archive
Event ID: 6592
Date:  26/03/2009
Time:  12:26:31 PM
User:  N/A
Computer: WPREV01
Description:
Abnormal error occurred
 
VaultId:   17D4DFEDE8DF3B746AD290BE7A46F858F1110000evsite
Reference: GOPV/dt

For more information, see Help and Support Center at http://evevent.symantec.com/rosetta/showevent.asp
Data:
0000: 43 61 74 61 73 74 72 6f   Catastro
0008: 70 68 69 63 20 66 61 69   phic fai
0010: 6c 75 72 65 20 20 5b 30   lure  [0
0018: 78 38 30 30 30 66 66 66   x8000fff
0020: 66 5d                     f]     

These seem to coincide with the following errors in the Enterprise Vault Converters log:

 

Event Type: Error
Event Source: Enterprise Vault Converters
Event Category: Storage Archive
Event ID: 6497
Date:  26/03/2009
Time:  12:28:54 PM
User:  N/A
Computer: WPREV01
Description:
Error from document conversion:
Vault ID: 1D3E5D47290AA0E4D8491381494F45C431110000evsite
Saveset Message for Mailbox /o=TPI/ou=TPIGroup/cn=Recipients/cn=BPavlicic, Message titled: Thanks to ALL
<0x8004011b>

It seems to be this one message ('Thanks to ALL') that is causing this issue.  Is there any way that I can tell EV to discard this message?  Or would anyone have any idea on what is causing this error?

The only think unique about this message is that it was sent as a farewell by someone by selecting the first recipient in the GAL and then Shift + clicking on the last recipient which would have generated over 2000 recipients.

Any pointers would be greatly appreciated.  I am using EV 7.5

Thanks,

Chris

Comments 2 CommentsJump to latest comment

Patrick Kuah's picture

Hi

WHat is the SP level of Outlook installed on the EV server?

Have you seen this article? http://seer.entsupport.symantec.com/docs/296572.htm

thanks
patrickkuah

regards,
patrickkuah

SOLUTION
cdein's picture

Thanks patrickkuah,

This looks like the problem.  The message in question has over 2000+ recipients.

Thanks

Cheers