Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

opcenter report displaying old client name (VADP vmware backup)

Created: 02 Jul 2013 • Updated: 03 Jul 2013 | 3 comments
This issue has been solved. See solution.

can someone help me with an issue with opcenter not displaying client names properly in a report

we have a report that shows all backups run in the last 24hours  is showing a previous client name in the report even though that client is not being backed up.

example its showing clientold instead of clientnew.

its a vmware backup and all the vmware datastore files are correct

netbackup policy shows the correct client name but the opscenter still shows the old name

we are using 7.5.0.5

i have tried to merge the old name with the new name within the opscentre settings but it still displays the old name

Operating Systems:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

inn_kam's picture

restart the Ops center services and wait for 15 mint to update 

SOLUTION
Daryl Gawn's picture

another question, i may need to start another post. In the reports one of the clients name displays as a dash "-"

I cant seem to work out why. once again in vcentre it shows correctly and also in netbackup it shows correctly. i can't merge the - with the actual client name as - doesnt show up in the list. if i search the host alias's the client shows correctly but doesnt have a dash as an alias