Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

OpsCenter Utilization- and Throughput-Report

Created: 26 Feb 2013 | 4 comments
Daniel Be.'s picture

Hello,

we have the problem with our Utilization- and Throughput-Report.

We perform our Backup from two Netapps a 16 Tapedrives. In the time where the Snapshot is created, we can see, that all the Tapedrives are in use. But in the Report displayed, that just four tapedrives used to perform the backup.

I suspect that during the transmission of the directory architecture is not enough data to be transmitted, so that the OpsCenter marks the TapeDrive as unused.

Know my consideration is, if the OpsCenter can only absorb a limited amount of data?

Many thanks in advance.

 

Daniel

 

 

Operating Systems:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

Mark_Solutions's picture

What version of OpsCenter are you running?

There have been a few bugs so worth putting 7.5.0.5 on if you can (doesn't matter if your Master is still at 7.5.0.4)

See if that helps - if not raise a case to get it looked into

Authorised Symantec Consultant

Don't forget to "Mark as Solution" if someones advice has solved your issue - and please bring back the Thumbs Up!!.

watsons's picture

Not sure if there is a lag which caused this report not reflecting the actual scenario. I have seen something like duplication was using some tape drives for many hours but OpsCenter report only show a very small percentage of usage throughout that day. Best to log a case with Support.

wmc's picture

Hello together,

I took over this case by my colleague Daniel Be.

The customer has now updated to version 7.5.0.5, the Problem is the same.

is there may be a possibility that we could previously exclude before i open a case with Support?

Thanks in Advance.

William

Maurice Byrd's picture

wmc,

I recently opened a case with support on this one and other reports. The reports began displaying what I deemed to be incorrect data after I upgraded from 7.1.0.4 to 7.5.0.4.  In my case, I have a D2D2T config with six tape drives. There was a large duplication backlog.  So the tape drives were busy 24/7.  Yet the heat map showed the tape drives as idle for a large percentage of the time.  After a month of back and forth, support told me that it would be fixed in the release of 7.6. I was recently at a Symantec workshop were the PM for OpsCenter was present. I brought it up to him and he acknowledged that some reports are screwy in 7.5. And he's trying to get them modified for the next release.  

Hope this helps.