Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

OST media offline 2010 R3

Created: 22 Jul 2013 | 4 comments

Hi all, during a tape backup it was queued with the notification "Please insert media 'OST00000478-4BE227920F54126E' into the robotic library by creating an Import media job."

The OST file was created 3 days ago, its in my dedupe directory which is a fixed disk storage but shows offline. I'm attempting to catalog the file but the job bas been queued since the start (5 hours). 

Thoughts, suggestions?

Thanks!

Operating Systems:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

MusSeth's picture

what is make and model of the OST device you are using, check the HCL to make sure its compatible OST appliance

http://www.symantec.com/docs/TECH175582

http://www.symantec.com/docs/TECH137050

theoriginalgiga's picture

Thanks for the link. It's a Dell MD3000 which is on the HCL. We have multiple OST files (over 200) still reporting correctly. 
 

I did notice that it's media location doesn't show "B2D Dedupe" (our dedupe directory).

Any other thoughts?

MusSeth's picture

"its in my dedupe directory which is a fixed disk storage but shows offline"

is your deduplication folder offline,

if you have antivirus, installed on server check if any .bin or .bhd file are qurantined, if any than restore them back, restart the backup exec services and see if the folder gets online...

if you are using OST plugin try presenting another lun t it and see if the issue persists

theoriginalgiga's picture

the folder is still online and in use (7 of the 11 congurent operations in use). No antivirus is set on the server. I'm going to try a second reboot after a couple other tape operations finish.