Video Screencast Help

pack not exporting

Created: 29 Jun 2013 • Updated: 29 Jun 2013 | 13 comments

i need 12.1.1000.157 32bit and 64 bit pack

i can't export client pack from my sepm server

not showing any error.............still loading...........................

 

 

i need extra pack of 12.1.1000.157

Operating Systems:

Comments 13 CommentsJump to latest comment

.Brian's picture

Known issue with this version. Upgrade to 12.1 RU3 and try the export again.

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

Sumit G's picture

There is issue in 12.1 RU1  which has fixed in 12.1 RU1 MP1

Export of client package from SEPM never finishes
Fix ID: 2627397
Symptom: Export of a client package from SEPM does not complete on non-English Windows, when SEPM is configured to use the embedded database.
Solution: SEPM was modified to use a different database method to obtain binary stream data.
 
New fixes and features in Symantec Endpoint Protection 12.1 Release Update 1 Maintenance Pack 1
Article:TECH187656  |  Created: 2012-04-27  |  Updated: 2013-04-11  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH187656
 

Check the below attach forum for more refference

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/una...

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/fai...

 

I am suggested you that you upgrade your Symatec with latest Version to fix it.

Latest Version - 12.1 RU3.

Below are the Symantec Article and Blogs which can help you to upgrade.

Upgrading or migrating to Symantec Endpoint Protection 12.1.3 (RU3)

Article:TECH206823  |  Created: 2013-06-03  |  Updated: 2013-06-06  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH206823

Supported upgrade and migration paths to Symantec Endpoint Protection 12.1.x

Article:TECH163514  |  Created: 2011-06-29  |  Updated: 2013-06-19  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH163514

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/know...

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/late...

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/what...

Regards

Sumit G.

SameerU's picture

Hi

Its a known issue, you need to upgrade to latest version SEP 12.1.3

Regards

 

subhashsa222's picture

Hi Mahesh,

Follow below steps:-

1. Click on Admin tab then

2. Install Packages-->Client install package-->Right click on 32 bit pack\64 bit package then click on export.

(Select 32\64 bit as per your requirement. all are same for 12.1.1000.157 version also)

3. follow steps shown in third image. then click on "OK"

Task complete now.

32bit package.JPG export.JPG third.JPG

Regards
Subhash Savarkar

AJ_01's picture

Upgrade your version in 12.1.3. Temprory you can download the client package from Fileconnect and use it.

Extract the setup and add the Server sylink file for SEP client/server connectivity

Regard

AJ

SameerU's picture

Hi

Please upgrade to SEP 12.1.3

Regards

 

Ambesh_444's picture

Hi,

 

Try these Steps:

Run upgrade.bat to update schema to new version:

1- Stop the Symantec Endpoint Protection Manager services;

click in start --> run --> type services.msc --> stop the Symantec Endpoint Protection Manager

2- Go to <local drive>\Program Files\Symantec\Symantec Endpoint Protection Manager\bin\upgrade.bat

Let all upgrade process finish and reopen console Manager. Generally the SEPM services starts after upgrade done.

OR

 1) Remove all old packages from SEPM.

  • Log into SEPM
  • Click in the Tab: Admin > Install Packages and select the old packages with right click and select the option delete;
  • After you remove all the old packages, log off from SEPM.

2) Click on Start > Run and type the following command ''services.msc'' to open the services management:

  • Stop the service ''Symantec Endpoint Protection Manager''; (Keep it open)

3) Open the following direct <driver:>Program FilesSymantecSymantec Endpoint Protection ManagerBin and execute ''upgrade.bat'';

  • Once you executed  ''upgrade.bat'' start the service ''Symantec Endpoint Protection Manager'' and log on again into SEPM.;

Now you should be able to export the new packages.

 

Thank& Regards,

Ambesh

"Your satisfaction is very important to us. If you find above information helpful or it has resolved your issue. Please don't forget to mark the thread as solved."

SameerU's picture

Hi

Can you please provide me on the solution provided

Regards

 

A. Wesker's picture

Hi mahesh,

Do you still have this issue ? If so can you reproduce it and post here the scm-server-0.log and mention the time when you precisely reproduced it please ?

As there is no error message and hanging, I suspect Java Heap space that might need to be set to more optimized value or maybe it's just a mismatch between their dedicated reg keys and the information written on the sesm.bat file.

Do you have the same behavior with the product when you try to perform a remote push of a SEPx86/SEPx64 package as well ?

 

Kind regards,

A. Wesker

mahesh securesolutions's picture

i installed new SEPM server indecision

onley 300clients there .....

tnx all 4 the reply and support

Sachin Sawant's picture

Hi

Restart the SEPM services... and check.

Sumit G's picture

It's great that you have newly installed the SEPM and issue sorted, if any of the suggested comment help you plea ark it as a solution.

Regards

Sumit G.