Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

PGPpwflt missing from network provider PGP Desktop 10.2.0

Created: 05 Feb 2014 | 3 comments

Hello,

We have started getting users who's single sign on is not working with PGP Desktop 10.2.0. The entry for PGPpwflt is missing from the network provider. I have checked that PGP_INSTALL_SSO=1 and have read in a locked post that reinstalling fixes the problem. I do NOT want to decrypt the disks as part of the reinstall. The previous locked post mentions a Tech149282 which I can't find. Can someone help with the correct reinstall procedure without decrypting?

Thanks in advance.

Dave

Operating Systems:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

dcats's picture

Hi Dave,

The mentioned TECH149282 contained a little less details than HOWTO84112.

Encryption Desktop (formerly PGP Desktop) installation MSI switches to disable components at installation - HOWTO84112

Rgs,
dcats

Ashy's picture

Thanks,

So what would you recommend as a command line to reinstall and fix my problem. I have tried it with the

msiexec /i pgpdesktop.msi PGP_INSTALL_SSO=1

but as it thinks this is already installed it didn't do anything. Is there a procedure to follow without decrypt?

Cheers,

Dave

Alex_CST's picture

With the /i command you are asking it to install, not to do a repair or reinstall.

Check this document: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc759262(v=ws.10).aspx#BKMK_Repair

that switch will ask it to do a repair and coupled with the other switches you should be good to go.  Just be aware that I have not personally tried this.  The recommended approach is to decrypt then uninstall and install normally, but if you have a test client it cannot hurt to try.

Please mark posts as solutions if they solve your problem!

http://www.cstl.com