Video Screencast Help

Problem Restore Public Folder to PST "Exchange 2010" with BE 2012

Created: 03 Apr 2013 | 6 comments

Dear All,

I have problem with Restore Public Folder to PST "Exchange 2010" with BE 2012, the restore is sucess but the path of restore is empty. Where is the file pst that success restore ?

 

Than'k

Comments 6 CommentsJump to latest comment

lmosla's picture

Hi Moh Johan Rajabi,

Take a look at the following article with some good information about restoring to a PST.http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH191622

Do you have the Exchange Management tools installed on the Backup Exec server? Are you restoring from tape or disk? 

If the restore is coming from tape sometimes its faster and easire to do a duplicate job to disk and then try the restore again.

thanks,

 

 

Moh Johan Rajabi's picture

I have no Exchange Management tools installed,

yes, i restore from tape. 

How to do duplicate job to disk ?

lmosla's picture

Hi,

Install the Exchange Management tools on the Backup Exec media server.  The Exchange Management tools need to be updated to the same level as what is installed on the Exchange server.  See here for requirements for Exchange 2010 agent: http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO24128

To run a duplicate job to disk see the steps in this link:http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH187265

 

Thanks

Moh Johan Rajabi's picture

my Exchange Server is Down... so i can't duplicate backup with this link:http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH187265 , can i dupilcate backup to disk with Backup Set --> Duplicate --> chose disk ?

lmosla's picture

Hi, Yes.

make sure you have an existing backup to disk folder (go to Configure storage and create disk- based storage) then go to your storage details>right click on the backup set that you want to restore then choose duplicate. 

Moh Johan Rajabi's picture

hello,

i was duplicate tape to disk and i tried restore but the result of restore is same. The path folder still empty.

can you give me solution for this problem ?

Thank's