Video Screencast Help

Problem upgrade sites servers to 7.5

Created: 11 Feb 2014 • Updated: 14 Feb 2014 | 3 comments
lvargas's picture
This issue has been solved. See solution.

Hello to a new problem, I have problems to update site servers in my environment, I use the policy update SMA (site-servers only), and the agent is reflected politics, but the status is always in "downloading" and makes many retries download but never downloads, if I try to update any agent that site is the same, try downloading the package manually and install it, when I do that the agent is damaged and I can not uninstall or install the site server again, once there is no longer the agents site server starts updating directly from NS, which will be happening? that I can not update the site server? and that if the package is installed, the agent is damaged?, I'm migrating from version 7.1 to version 7.5, and there are subnets and sites created, please help

Operating Systems:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

SK's picture

If the site servers are running the package service, they will always try and download packages from themselves, so please check that the package service has download the 7.5 SMA package and that it is being displaying ready.

Connect Etiquette: "Mark as Solution" those posts which resolve your problem, and give a thumbs up to useful comments, articles and downloads.

SOLUTION
SK's picture

Happy to have helped.

Connect Etiquette: "Mark as Solution" those posts which resolve your problem, and give a thumbs up to useful comments, articles and downloads.