Video Screencast Help

Probleme backup impssobile with HP DAT ATLDR 72x10 in Proliant ML 150 G2 i have Symantec Bakup Exec 2010 v13

Created: 19 Oct 2012 | 3 comments

hi everyone,

 

i have problem with my backup server i m unable to use my tape autoloader hp dat 72x10 with symantec backup Exec 2010 v13

the server is hp Proliant ML 150 G2

the autoloader is connected with SCSI cable and correctly installed :/

when i lanch the Backup JOB rest in the querue and after much time return ERROR 

i not have advanced experience in symantec but i need many information in configuration

if i need to configure another step or dher download another driver from symantec  or compatibilty

realy i m loseee 

if u have idea please responsd my

thx

 

 

Comments 3 CommentsJump to latest comment

Jaydeep S's picture

Make sure that the autoloader is supported http://www.symantec.com/docs/TECH137050

What is the error message that you get. Check in the Windows event viewer if there are any event ids  7, 9, 11,  13, 15

Could you confirm from the Windows device manager if the Medium changer is using the Microsoft drivers and the tape drives using Symantec drivers.

ZeRoC00L's picture

Configure the library (the HP DAT 72 10 is a library right?):

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO11882

And please post the extact error message(s) you get.

If this response answers your concern, please mark it as a "solution"

fethi's picture

i think my autoloader is correctly instelled with ou driver,

but i my unbale for exmaple to FORMAT my TAPE 

please i want to see the process to configure the autoloder 

is detected automatecly and it's deteted in the "pool of device"

in the "houssing" i have one tape mounted but in the Discription the value "cleaning support" but its a

backup tape !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

if you have idea to see the gait of configuration !!