Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Problems Configuring Exchange DAG Policy on NBU 7

Created: 08 Oct 2010 | 3 comments

I am Unable to see DAG groups when configuring exchange backup policy.

This was working before but I had to reinstall the full NBU inftastructure.

Running Exchange 2010 DAG on Windows 2008 R2, mailbox server is also a media server for Exchange.

I configured a service account for the clients "NetBackup Client Service" according to Symatec Net Backup for Microsoft Exchange Server Administrator´s Guide.

Patch NB_7.0_ET1955367_4_351423.zip is installed (i had problems to install at first but removing the backout directory and " run as administrator" aparently did the trick)

When I configure the policy's "backup selections" there are no items (exchange information stores) under the "Microsoft Exchange Database Availability Groups".

Despite of this I tried to run the backup with this configuration and naturally it failed with the following detailed output:

10/7/2010 10:46:21 PM - requesting resource DefaultSL500Group
10/7/2010 10:46:21 PM - requesting resource dc1-bkp.NBU_CLIENT.MAXJOBS.kjo-mb1
10/7/2010 10:46:21 PM - requesting resource dc1-bkp.NBU_POLICY.MAXJOBS.Exchange2010_mb1
10/7/2010 10:46:21 PM - requesting resource EXCHANGE_RESOLVER.dc1-bkp.Exchange2010_mb1.kjo-mb1
10/7/2010 10:46:21 PM - granted resource dc1-bkp.NBU_CLIENT.MAXJOBS.kjo-mb1
10/7/2010 10:46:21 PM - granted resource dc1-bkp.NBU_POLICY.MAXJOBS.Exchange2010_mb1
10/7/2010 10:46:21 PM - granted resource EXCHANGE_RESOLVER.dc1-bkp.Exchange2010_mb1.kjo-mb1
10/7/2010 10:46:21 PM - estimated 0 Kbytes needed
10/7/2010 10:46:21 PM - begin Parent Job
10/7/2010 10:46:21 PM - begin Unknown Type, Start Notify Script
10/7/2010 10:46:21 PM - started process RUNCMD (6788)
10/7/2010 10:46:21 PM - ended process 0 (6788)
Status 0
10/7/2010 10:46:21 PM - end Unknown Type, Start Notify Script; elapsed time: 00:00:00
10/7/2010 10:46:21 PM - begin Unknown Type, Step By Condition
Status 0
10/7/2010 10:46:21 PM - end Unknown Type, Step By Condition; elapsed time: 00:00:00
10/7/2010 10:46:21 PM - begin Unknown Type, Read File List
Status 0
10/7/2010 10:46:21 PM - end Unknown Type, Read File List; elapsed time: 00:00:00
10/7/2010 10:46:21 PM - begin Unknown Type, Resolver Discovery
10/7/2010 10:46:21 PM - started process bpbrm (7064)
10/7/2010 10:46:43 PM - Error bpbrm(pid=7064) no worklist items returned from bpresolver on client  kjo-mb1   
Status 2
10/7/2010 10:46:48 PM - end Unknown Type, Resolver Discovery; elapsed time: 00:00:27
10/7/2010 10:46:48 PM - begin Unknown Type, Stop On Error
Status 0
10/7/2010 10:46:48 PM - end Unknown Type, Stop On Error; elapsed time: 00:00:00
10/7/2010 10:46:48 PM - begin Unknown Type, End Notify Script
10/7/2010 10:46:48 PM - started process RUNCMD (6880)
10/7/2010 10:46:48 PM - ended process 0 (6880)
Status 0
10/7/2010 10:46:48 PM - end Unknown Type, End Notify Script; elapsed time: 00:00:00
Status 2
10/7/2010 10:46:48 PM - end Parent Job; elapsed time: 00:00:27
none of the requested files were backed up(2)

I do have a detailed log from bpresolver from this run which can help if anyone is interested.

Can anyone please point me to what am I doing wrong. Unfortunately this is a kind if urgent

Comments 3 CommentsJump to latest comment

Mahesh Roja's picture

Any update 

If this Info helps to resolve the issue please Mark as Solution

Thanks

Halata's picture

Sorry for not replying earlier. I will work on this later today and will post any update or eventual solution