Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Public Folder Permissions not synchronising

Created: 25 Feb 2013 | 5 comments
bd1's picture

Hi

Our public folders are archiving fine, but the permissions are not coming over in the archive properties of the public folders, they are blank.  We are using 10.0.1.1171

I have used the Permission Browser and see entries for users for allow and deny (user details taken out).  I also tried a dtrace but don’t think I selected the correct option (tried Mailbox archiving issues – Exchange) , does not seem to be a Public Folder option in the list.

Header:

      AceType: ACCESS_ALLOWED_ACE_TYPE

      AceFlags:

    Mask: 0xF

      DV_DS_READ_FOLDER

      DV_DS_DELETE_ITEM

      DV_DS_ADD_ITEM

      DV_DS_READ_ITEM

    Sid:

      SID:        user's Sid

      Name:       username

      DomainName: domain name

 

    Header:

      AceType: ACCESS_DENIED_ACE_TYPE

      AceFlags:

    Mask: 0x70

      DV_DS_CONTROL_FOLDER

      DV_DS_DELETE_FOLDER

      DV_DS_ADD_FOLDER

    Sid:

      SID:        user's sid

      Name:       username

      DomainName: domain name

 

Any assistance would be appreciated - Thanks

Comments 5 CommentsJump to latest comment

JesusWept3's picture

What physical permissions do they have on the root folder you are targeting?

bd1's picture

The users themselves don't have permissions at the root of the folder just to the sub folders. However, 2 of us (including myself) do have editor permissions at the root and the sub folders but still our permissions are not synchronized. 

JesusWept3's picture

Hmm ok
So DTrace AgentClientBroker and do a manual sync and let's see what we get

bd1's picture

I tried running over night but log too big, ran again this morning for 1/2 hour with a manual sync, I have edited out server and domain names etc. Thanks for looking into it.

AttachmentSize
AgentClientBroker-Dtrace.txt 187.81 KB