Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Quick Link Dialog Component

Created: 06 Apr 2012 • Updated: 20 Jul 2012 | 1 comment

This component seems like it's pretty straight forward but I'm unable to get my lihnks to work when I place them in the email from the Event Configuration tab. When I get the email and click either of the links I'm getting the following message.

Sorry, there was error quering link data. Probably this response was already made.

Error details:

System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server did not recognize the value of HTTP Header SOAPAction: www.altiris.com/GetLinkData. at System.Web.Services.Protocols.Soap11ServerProtocolHelper.RouteRequest() at System.Web.Services.Protocols.SoapServerProtocol.RouteRequest(SoapServerMessage message) at System.Web.Services.Protocols.SoapServerProtocol.Initialize() at System.Web.Services.Protocols.ServerProtocol.SetContext(Type type, HttpContext context, HttpRequest request, HttpResponse response) at System.Web.Services.Protocols.ServerProtocolFactory.Create(Type type, HttpContext context, HttpRequest request, HttpResponse response, Boolean& abortProcessing)

However, if I go under the quicklinkdialog.asmx page and execute the Response method, it works fine once I've provided the trackingID and response name.

Any ideas?

Workflow 7.1 Sp2

Comments 1 CommentJump to latest comment

luis_7a15's picture

Hi, did you figure out how to resolve it? I'm having the same problem.

Luis.