Video Screencast Help

Red Error on Cluster Node

Created: 11 Mar 2014 • Updated: 12 Mar 2014 | 4 comments
Zahid.Haseeb's picture
This issue has been solved. See solution.

Environment

OS = 6.3

SFHA = 6.1

There is a Red Error on Cluster Node. What this could be ?

IMG_20140311_195054.jpg

Operating Systems:
Discussion Filed Under:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

mikebounds's picture

I think it could mean gab is in jeopardy - check using "gabconfig -a"

Mike

UK Symantec Consultant in VCS, GCO, SF, VVR, VxAT on Solaris, AIX, HP-ux, Linux & Windows

If this post has answered your question then please click on "Mark as solution" link below

SOLUTION
Zahid.Haseeb's picture

:( silly question I raised. Thanks mike. The interface was down . confirmed from

# lltstatus -vvn

Any comment will be appreciated. Mark as Solution if your query is resolved
__________________
Thanks in Advance
Zahid Haseeb

zahidhaseeb.wordpress.com

mikebounds's picture

Well I only know because I have seen this before, but first time I saw it I thought if I hovered over red error, it would tell me what what wrong but it didn't and it took a little while to realise a heartbeat had been lost.

Mike

UK Symantec Consultant in VCS, GCO, SF, VVR, VxAT on Solaris, AIX, HP-ux, Linux & Windows

If this post has answered your question then please click on "Mark as solution" link below

Zahid.Haseeb's picture

thanks mike :)

Any comment will be appreciated. Mark as Solution if your query is resolved
__________________
Thanks in Advance
Zahid Haseeb

zahidhaseeb.wordpress.com